La Vida Moderna
Abonaments concurs de monòlegs en català
19-08-2013
Ja son a la venda els abonaments per al 1r Concurs de monòlegs en català!!

El preu de l'abonament és de 20 euros i és vàlid per a les 7 sessions del concurs. Això suposa un descompte de 15 euros respecte de l'entrada individual, que es compra a taquilla i val 5 euros cada sessió.

El públic podrà votar els participants amb unes butlletes que es repartiran a cada sessió i el seu vot se sumarà al del jurat. Vine, riu i vota als concursants!!

T'ho perdràs?¿!! :')
Santi Millán Live!
30-05-2013
El gran xou de l'amfitrió més divertit, polifacètic e irreverent que ha trepitjat mai un teatre. Santi Millán torna als escenaris amb l'espectacle més divertit i personal de la seva carrera. Santi Millán Live és un monòleg ple d'humor fres i original, efectes audiovisuals espectaculars, interacció amb el públic, bona música i moltes sorpreses.

Si vols veure a Santi Millán com mai abans l'havies vist, no et perdis aquest nou espectacle!!!
Toni Cruz i Carlos "El Yoyas"
26-04-2013
No et perdis el nou espectacle "dos pájaros de un tirito" amb un dels millors còmics de Paramount Comedy i el polifacètic Carlos "El Yoyas" ... Una hora i mitja de diversió assegurada!!!

Entrades anticipades a la venda al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a l'Oficina Nacional de Turisme i a netentrades.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Tel.: +376 813 877