DoQ Antiga fàbrica Reig - Museu del Tabac
Dijous D'Humor amb David Guapo
15-10-2014
David Guapo TORNA a Andorra amb el seu nou espectacle!
Un espectacle fresc, divertit, original i que agrada a tothom no es troba tots els dies! Si et va agradar l'anterior segur que aquest també!

David Guapo és segurament un dels millors showmans d'Espanya i, sense cap dubte, el de major projecció. En molt poc temps ha passat de ser un perfecte desconegut a ser un fenomen de masses que té fins i tot una entrada a la Viquipèdia. Si ets d'un altre planeta i no el coneixes, segurament voldràs saber una mica més d'ell.

Dijous D'Humor amb Luís Piedrahita
01-09-2014
El castellano es un idioma loable, lo hable quien lo hable', així es titula el nou espectacle de Luís Piedrahita. Aquest mag de les paraules ens endinsa en aquest món seu tan peculiar i divertit. Piedrahita defensa aquests petits essers que són tractats amb el respecte que mereixen, la lletra petita que ningú llegeix, les olives, les lleganyes dels talps... Humor intel·ligent, blanc, elegant, sovint surrealista, sempre familiar i efectiu. En aquest espectacle Luis Piedrahita juga amb les paraules, amb les seves i les del públic, improvisant amb suggeriments i deixant participar.

Després de l'incontestable èxit de "¿Por qué los mayores construyen los columpios siempre encima de un charco?" y de "'Dios hizo el mundo en siete días... y se nota" ara ens presenta aquest divertidíssim show ple de màgia i enginy.
Dijous D'Humor amb Ernesto Sevilla
20-03-2014
Arriba a Andorra el nou espectacle 2014 d'Ernesto Sevilla "Despedida Coconut"!!

Si ets capaç d'aguantar una hora i mitja sense parar de riure... no te'l perdis!

Durant l'espectacle sortejarem en directe tres vals per un valor de 50 ¤ per gastar a TOTLED IL.LUMINACIÓ.

I si compres l'entrada abans de l'1 d'Abril només et costarà 15 ¤ !!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Tel.: +376 813 877