La Vida Moderna
5è Aniversari Quelcom
25-02-2015
Ja són 5 anys... han passat ràpid i hem viscut moltes coses! Si vols veure en primícia nous vídeos, noves cançons i moltes més sorpreses... no et perdis aquest gran espectacle únic que hem preparat en directe al teatre Auditori Claror. A més comptarem amb la col.laboració del nostre estimat amic i gran professional Toni Cruz.

Dos euros de cada entrada aniran destinats a la Lluita contra l'ELA (Escleroris Lateral Amiotròfica)


En aquest espectacle sortejarem:
3 sopars per a dues persones valorats en 30 ¤ a l'Angelo Friends.

Berto Romero Sigue con Nosotros
07-01-2015
Berto ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està aconseguint la maduresa. A un pas de convertir-se en cuarentón, creu haver après algunes bones lliçons que vol compartir amb nosaltres. Ha superat els complexos i traumes del passat, i sembla que n’està desenvolupant uns de nous. D’altra banda, segueix obstinat a cantar, ballar i a explicar la seva vida. I la dels altres.

La gran repercussió i notorietat de Berto Romero estan relacionades amb les seves aparicions televisives als programes de la productora del Terrat, especialment als de Buenafuente. No obstant això, Romero ha participat també en nombrosos espais radiofònics i és un dels membres fundadors de la productora El Cansament, creada a finals de 1990. Ara torna als escenaris amb aquest espectacle on els ingredients segueixen sent l’humor, la música i el ball: històries sobre el “jo” públic del presentador i humorista per explicar els canvis que s’han produït al seu voltant durant els últims anys.

La música d’Iván Lagarto i els audiovisuals que es projecten fan créixer un espectacle vital i ple d’energies. Si us agraden els espectacles d’humor, amb el Sigue con nosotros, teniu un imprescindible.

A més en aquest espectacle sortejarem en directe 3 vals de compra valorats en 50 euros a la botiga Jack & Jones de l'Illa Carlemany.
Dijous D'Humor amb David Guapo
15-10-2014
David Guapo TORNA a Andorra amb el seu nou espectacle!
Un espectacle fresc, divertit, original i que agrada a tothom no es troba tots els dies! Si et va agradar l'anterior segur que aquest també!

David Guapo és segurament un dels millors showmans d'Espanya i, sense cap dubte, el de major projecció. En molt poc temps ha passat de ser un perfecte desconegut a ser un fenomen de masses que té fins i tot una entrada a la Viquipèdia. Si ets d'un altre planeta i no el coneixes, segurament voldràs saber una mica més d'ell.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Tel.: +376 813 877