DoQ Antiga fàbrica Reig - Museu del Tabac
"ESTAMOS MEJOR QUE NUNCA"
02-06-2016
¡Santi Millán i Javi Sancho TORNEN a Andorra amb el seu nou espectacle!
Després de tres anys passejant-se per tots els teatres d'Espanya amb el seu espectacle "Santi Millán Live", aquesta particular parella còmica torna a la càrrega amb dosis renovades d'ironia, bon humor i capacitat d'autocrítica.

Santi Millán, malgrat tenir ja una edat, presumeix de posseir una salut de ferro i trobar-se en la millor etapa de la seva vida; parodiant-se a si mateix i a les seves múltiples obsessions: esport, dones, sèries, mascotes, llibres d'autoajuda… gens s'escapa del radar d'un Millán en la plenitud de la vida.

Javi Sancho s'uneix al xou gairebé d'amagat, sumant-se a una festa a la qual no ha estat convidat. No passa gens, és el seu sinó. La gestió del fracàs no té secrets per a aquest jove còmic, que ha estat fonamental en la vida de milions de persones. Llàstima que encara no s'han adonat. Millán és un d'ells i encara que li costi creure-ho, Javi està aquí per "petarlo" molt.

Et garantim que si no et sents millor que mai, almenys t'ho passaràs millor que mai.

No t'ho perdis i aconsegueix ja les teves entrades!
Especial Cap d'Any 2015
31-12-2015
Programa de gags dels temes més comentats de l'any. Aquest any hem tingut el plaer de presentar les campanades a Ràdio Televisió d'Andorra "EN RIGURÓS DIRECTE". Què tingueu bon any 2016 i que l'humor us acompanyi ^^'
David Guapo
22-10-2015
¡David Guapo TORNA a Andorra amb el seu nou espectacle!
El showman David Guapo, pseudònim de David Callejón, presenta el seu nou espectacle a Andorra. Sota el nom #quenonosfrunjanlafiesta2, el còmic presenta un monòleg farcit d’anècdotes divertides, interaccions i picades d’ullet al públic.

La temàtica de l’espectacle fa de mal explicar, perquè David Guapo es basa majoritàriament en l’art de la improvisació: l’artista va incorporant escenes i frases segons el que passa pel món. Això sí, David Guapo promet noves cançons, nous gags i moltes mencions a la infància. De fet, es tracta de la segona part de #quenonosfrunjanlafiesta, un xou que va tenir un gran èxit.

Un espectacle fresc, divertit, original i que agrada a tothom no es troba tots els dies! Si et va agradar l'anterior segur que aquest també!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Tel.: +376 813 877