Infarto amb Santi Rodríguez Casting by Quelcom
David Guapo
22-10-2015
¡David Guapo TORNA a Andorra amb el seu nou espectacle!
El showman David Guapo, pseudònim de David Callejón, presenta el seu nou espectacle a Andorra. Sota el nom #quenonosfrunjanlafiesta2, el còmic presenta un monòleg farcit d’anècdotes divertides, interaccions i picades d’ullet al públic.

La temàtica de l’espectacle fa de mal explicar, perquè David Guapo es basa majoritàriament en l’art de la improvisació: l’artista va incorporant escenes i frases segons el que passa pel món. Això sí, David Guapo promet noves cançons, nous gags i moltes mencions a la infància. De fet, es tracta de la segona part de #quenonosfrunjanlafiesta, un xou que va tenir un gran èxit.

Un espectacle fresc, divertit, original i que agrada a tothom no es troba tots els dies! Si et va agradar l'anterior segur que aquest també!
Tancament 4rta Temporada amb Jose Corbacho, Santi Millán i Javi Sancho
20-04-2015
Tanquem la cuarta temporada del dijous d'humor amb un espectacle únic... "Comedy ZooTour" amb Jose Corbacho, Santi Millán i Javi Sancho... Jo de tu no m'ho perdria!!

A més en aquest espectacle sortejarem en directe 3 vals de compra valorats en 50 euros a la botiga Totled Il.luminació.
5è Aniversari Quelcom
25-02-2015
Ja són 5 anys... han passat ràpid i hem viscut moltes coses! Si vols veure en primícia nous vídeos, noves cançons i moltes més sorpreses... no et perdis aquest gran espectacle únic que hem preparat en directe al teatre Auditori Claror. A més comptarem amb la col.laboració del nostre estimat amic i gran professional Toni Cruz.

Dos euros de cada entrada aniran destinats a la Lluita contra l'ELA (Escleroris Lateral Amiotròfica)


En aquest espectacle sortejarem:
3 sopars per a dues persones valorats en 30 ¤ a l'Angelo Friends.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Tel.: +376 813 877