“BYTHEWAY”  per GOYO JIMÉNEZ
BmB Bàsquet Song
02-04-2016
Estrena mundial del nou Hit "BmB Bàsquet Song" amb la col.laboració dels jugadors del Bàsquet Club Andorra + les Urban Gym Angels + l'afició que va cada partit a donar-ho tot. Compartiu a tope per donar forces a l'equip en el tram final de temporada!
Especial Cap d'Any 2015
31-12-2015
Programa de gags dels temes més comentats de l'any. Aquest any hem tingut el plaer de presentar les campanades a Ràdio Televisió d'Andorra "EN RIGURÓS DIRECTE". Què tingueu bon any 2016 i que l'humor us acompanyi ^^'
David Guapo
22-10-2015
¡David Guapo TORNA a Andorra amb el seu nou espectacle!
El showman David Guapo, pseudònim de David Callejón, presenta el seu nou espectacle a Andorra. Sota el nom #quenonosfrunjanlafiesta2, el còmic presenta un monòleg farcit d’anècdotes divertides, interaccions i picades d’ullet al públic.

La temàtica de l’espectacle fa de mal explicar, perquè David Guapo es basa majoritàriament en l’art de la improvisació: l’artista va incorporant escenes i frases segons el que passa pel món. Això sí, David Guapo promet noves cançons, nous gags i moltes mencions a la infància. De fet, es tracta de la segona part de #quenonosfrunjanlafiesta, un xou que va tenir un gran èxit.

Un espectacle fresc, divertit, original i que agrada a tothom no es troba tots els dies! Si et va agradar l'anterior segur que aquest també!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10