DoQ Antiga fàbrica Reig - Museu del Tabac
Infarto amb Santi Rodríguez
27-09-2018
Al Centre de Congressos d’Andorra la Vella

El dijous 27 de setembre a les 22 h.
Santi Rodríguez (Màlaga, 1965) actor i humorista que porta més de 20 anys davant de les càmeres, amb una amplia trajectòria en el cinema, radio, teatre i sobretot televisió on destaca el famós paper del “Frutero” a la mítica sèrie de televisió “7 Vidas”.

Un home madur, amb una vida familiar i estable, pateix un infart que el dur a prop de la mort, en aquell moment repassa la seva vida i rep una revelació divina, un viatge del que aconsegueix tornar davant la sorpresa del públic.
Una experiència traumàtica i reveladora, on el protagonista aprofita aquesta segona oportunitat per fer complir tot un llistat de coses pendents.

VENDA D'ENTRADES

www.morabanc.ad/entrades
i al telèfon (+376) 813 877
BYTHEWAY per GOYO JIMÉNEZ
19-04-2018
Un monòleg inèdit a la TV i a Internet

Dijous, 19 d’Abril a les 22 hores
Al Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Goyo Jiménez, considerat pel públic com el millor monologuista còmic d'Espanya, ens delitarà amb els seus millors moments, revisats des del moment actual de la seva vida.
No tracta d'un recopilatori a l'ús, ja que res amb Goyo és usual. Així que l'espectador es veurà immers en el perquè dels monòlegs i recordarà alguns dels seus millors moments, però des d'una visió diferent i com sempre amb moments nous i molt “destornillants”

VENDA D'ENTRADES

www.morabanc.ad/entrades
A la Llacuna
i al telèfon (+376) 813 877
Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas
01-12-2016
¿Es usted de esos que leen la reseña de un espectáculo antes de ir a verlo?

Ahora no diga que no, porque le hemos pillado infraganti. Está usted de enhorabuena. Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas es un show de Luis Piedrahita pensado para gente como usted. Gente exigente, aseada y con sentido del humor. Somos tan modestos que preferimos hablar bien de usted antes que de nuestro show. Aún así, no queremos ocultar que de este espectáculo se ha dicho que es una de las obras más ingeniosas, brillantes y poéticas del siglo XXI.
Lo que sí queremos ocultar es que fue el propio Piedrahita el que lo ha dicho.

Et garantim que si no et sents millor que mai, almenys t'ho passaràs millor que mai.

Al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.
El dia 1 de desembre a la 22 h.

No t'ho perdis i aconsegueix ja les teves entrades!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Tel.: +376 813 877