La Vida Moderna
BYTHEWAY per GOYO JIMÉNEZ
19-04-2018
Un monòleg inèdit a la TV i a Internet

Dijous, 19 d’Abril a les 22 hores
Al Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Goyo Jiménez, considerat pel públic com el millor monologuista còmic d'Espanya, ens delitarà amb els seus millors moments, revisats des del moment actual de la seva vida.
No tracta d'un recopilatori a l'ús, ja que res amb Goyo és usual. Així que l'espectador es veurà immers en el perquè dels monòlegs i recordarà alguns dels seus millors moments, però des d'una visió diferent i com sempre amb moments nous i molt “destornillants”

VENDA D'ENTRADES

www.morabanc.ad/entrades
A la Llacuna
i al telèfon (+376) 813 877
Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas
01-12-2016
¿Es usted de esos que leen la reseña de un espectáculo antes de ir a verlo?

Ahora no diga que no, porque le hemos pillado infraganti. Está usted de enhorabuena. Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas es un show de Luis Piedrahita pensado para gente como usted. Gente exigente, aseada y con sentido del humor. Somos tan modestos que preferimos hablar bien de usted antes que de nuestro show. Aún así, no queremos ocultar que de este espectáculo se ha dicho que es una de las obras más ingeniosas, brillantes y poéticas del siglo XXI.
Lo que sí queremos ocultar es que fue el propio Piedrahita el que lo ha dicho.

Et garantim que si no et sents millor que mai, almenys t'ho passaràs millor que mai.

Al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.
El dia 1 de desembre a la 22 h.

No t'ho perdis i aconsegueix ja les teves entrades!

"ESTAMOS MEJOR QUE NUNCA"
02-06-2016
¡Santi Millán i Javi Sancho TORNEN a Andorra amb el seu nou espectacle!
Després de tres anys passejant-se per tots els teatres d'Espanya amb el seu espectacle "Santi Millán Live", aquesta particular parella còmica torna a la càrrega amb dosis renovades d'ironia, bon humor i capacitat d'autocrítica.

Santi Millán, malgrat tenir ja una edat, presumeix de posseir una salut de ferro i trobar-se en la millor etapa de la seva vida; parodiant-se a si mateix i a les seves múltiples obsessions: esport, dones, sèries, mascotes, llibres d'autoajuda… gens s'escapa del radar d'un Millán en la plenitud de la vida.

Javi Sancho s'uneix al xou gairebé d'amagat, sumant-se a una festa a la qual no ha estat convidat. No passa gens, és el seu sinó. La gestió del fracàs no té secrets per a aquest jove còmic, que ha estat fonamental en la vida de milions de persones. Llàstima que encara no s'han adonat. Millán és un d'ells i encara que li costi creure-ho, Javi està aquí per "petarlo" molt.

Et garantim que si no et sents millor que mai, almenys t'ho passaràs millor que mai.

No t'ho perdis i aconsegueix ja les teves entrades!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Tel.: +376 813 877