Amb 2 Fogons DoQ Antiga fàbrica Reig - Museu del Tabac
26 d'ABRIL
05-04-2012
Les millors nits d'humor del principat tornen al Centre de Congressos d'Andorra la Vella!!
Quelcom portarà, per primer cop a Andorra, "Las noches del club de la comedia" amb tres convidats d'autèntic luxe. Salva Reina "Chuky", Sergio "el Monaguillo" i Toni Moog ens faran agafar agulletes de tant riure!

Salva Reina comparteix espectacle amb Tomás García i Dani Rovira a "Malagueños por el mundo". Sergio, és conegut com a el Monaguillo pel seu programa a Onda Cero "La parroquia del Monaguillo". No cal fer cap presentació per parlar de Toni Moog. Esteu preparats?!

Entrades ja a la venda a www.netentrades.com i a l'Oficina Nacional de Turisme.
2n ANIVERSARI
28-03-2012
Quelcom celebra el seu 2n aniversari!! Un Show de pel·lícula als cinemes de l'illa Carlemany. "Full HD 3D homesimsourround" i sense ulleres tu!!


Divendres dia 30, a les 22h30, Show especial aniversari de Quelcom als cinemes de l'illa Carlemany. Un espectacle amb Monòlegs, imitacions, improvisacions, paròdies musicals, i vídeos en alta qualitat! Per només 8 euros gaudiràs de l'espectacle més sonat de la temporada, amb unes crispetes i CD exclusiu amb tots els èxits de Quelcom!!

Pots comprar la teva entrada de forma anticipada o el mateix dia a les taquilles dels cinemes de l'illa. Tenim preparades moltes sorpreses i novetats... deixaràs que t'ho expliquin?! Aforament limitat!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Tel.: +376 813 877