La Vida Moderna
FINAL DE TEMPORADA
01-06-2012
Ara sí!! Quelcom acomiada la primera temporada d'humor, i ho fa amb un cartell d'autèntic luxe!!
Berto Romero amb la renovada "La Apoteosis Necia" de El Cansancio. L'espectacle tindrà lloc el proper divendres 29 de Juny, al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, a les 22h. Compra ja la teva entrada de forma anticipada Click!
26 d'ABRIL
05-04-2012
Les millors nits d'humor del principat tornen al Centre de Congressos d'Andorra la Vella!!
Quelcom portarà, per primer cop a Andorra, "Las noches del club de la comedia" amb tres convidats d'autèntic luxe. Salva Reina "Chuky", Sergio "el Monaguillo" i Toni Moog ens faran agafar agulletes de tant riure!

Salva Reina comparteix espectacle amb Tomás García i Dani Rovira a "Malagueños por el mundo". Sergio, és conegut com a el Monaguillo pel seu programa a Onda Cero "La parroquia del Monaguillo". No cal fer cap presentació per parlar de Toni Moog. Esteu preparats?!

Entrades ja a la venda a www.netentrades.com i a l'Oficina Nacional de Turisme.
2n ANIVERSARI
28-03-2012
Quelcom celebra el seu 2n aniversari!! Un Show de pel·lícula als cinemes de l'illa Carlemany. "Full HD 3D homesimsourround" i sense ulleres tu!!


Divendres dia 30, a les 22h30, Show especial aniversari de Quelcom als cinemes de l'illa Carlemany. Un espectacle amb Monòlegs, imitacions, improvisacions, paròdies musicals, i vídeos en alta qualitat! Per només 8 euros gaudiràs de l'espectacle més sonat de la temporada, amb unes crispetes i CD exclusiu amb tots els èxits de Quelcom!!

Pots comprar la teva entrada de forma anticipada o el mateix dia a les taquilles dels cinemes de l'illa. Tenim preparades moltes sorpreses i novetats... deixaràs que t'ho expliquin?! Aforament limitat!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Tel.: +376 813 877