DoQ Antiga fàbrica Reig - Museu del Tabac
DIJOUS D'HUMOR!
04-09-2012
Ha sigut llarga l'espera?! Tornen "Els Dijous d'Humor"!!
Què us sembla començar la temporada amb Joaquín Reyes!? I si a més hi afegim a Ernesto Sevilla?! El proper dijous 27 de setembre, al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, vina a gaudir amb aquests dos monstres de la comèdia, no te'n penediràs!! A més, aquesta temporada, la teva entrada pot tenir premi!

Entrades anticipades a la venda a l'Oficina Nacional de Turisme i a www.netentrades.com


FINAL DE TEMPORADA
01-06-2012
Ara sí!! Quelcom acomiada la primera temporada d'humor, i ho fa amb un cartell d'autèntic luxe!!
Berto Romero amb la renovada "La Apoteosis Necia" de El Cansancio. L'espectacle tindrà lloc el proper divendres 29 de Juny, al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, a les 22h. Compra ja la teva entrada de forma anticipada Click!
26 d'ABRIL
05-04-2012
Les millors nits d'humor del principat tornen al Centre de Congressos d'Andorra la Vella!!
Quelcom portarà, per primer cop a Andorra, "Las noches del club de la comedia" amb tres convidats d'autèntic luxe. Salva Reina "Chuky", Sergio "el Monaguillo" i Toni Moog ens faran agafar agulletes de tant riure!

Salva Reina comparteix espectacle amb Tomás García i Dani Rovira a "Malagueños por el mundo". Sergio, és conegut com a el Monaguillo pel seu programa a Onda Cero "La parroquia del Monaguillo". No cal fer cap presentació per parlar de Toni Moog. Esteu preparats?!

Entrades ja a la venda a www.netentrades.com i a l'Oficina Nacional de Turisme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Tel.: +376 813 877